Förändringens vindar => Bryggerieutrustning såld!

blåser över bryggeriet. Till hösten flyttas det från Hjulsbro. Så nu passar vi på att sälja ut det mesta av själva bryggerieutrustning, perfekt för någon som vill starta med hantverket.

Vad som säljs är en mäsktunna gjord av en rejäl kylbox på 54 liter med bazooka screener och tappkran. En Patina rostfri 30 liters kvalitetskastrull med rostfri falskbotten, generös rostfri kylspiral, tappkran och dessutom en liten bazooka screener. Slutligen ett Coopers jästkärl på 30 liter och en enkel kapsylerare.

Nästan allt som behövs för att kunna brygga upp till 25 liter stora satser på hantverksmässigt sätt. Vad som man kan åstadkomma kan ni se här på http://hjulsbro.hembryggeri.se.

IMG_20160711_161220

Nypris totalt drygt 6700:-, nu går det bort som ett paket på otroligt prisvärda 1900 kronor i hämtpris! Kan säljas i delar, hämtpriser: 1500 för kastrullkitet, 500 för mäskboxen och 100 för jäshink och kapsylerare.

Men som sagt: SÅLD!